Зона за релакс

Зоната за релакс е мястото, където вашият престой в хотел Дрийм*** ще се превърне в истинска и пълноценна почивка. В добре поддържания и отопляем вътрешен басейн ще можете да се отпуснете и да се отърсите от стреса на ежедневието.
Финландската ни сауна пък ще ви създаде неповторимо усещане за рестарт на целия организъм. Престоят в нея, който не е препоръчително да е повече от 10-15 минути, ще повлияе благоприятно за подобряване на тонуса, кръвообръщението и за засилване на имунната система.

В релакс зоната на Хотел Дрийм*** можете да се насладите и на една класическа руска традиция – руската баня. Традицията е на няколко века, но дори и днес е популярна, а ползите от нея са безспорни.
Горещата пара прави кожата мека и гладка, помага за изхвърляне на токсините и помага за различни болежки. Освен всичко друго, класическата руска баня е и място за комуникация – споделете с приятели!

В Зона за релакс Дрийм се намират и масажните кабинети, които предлагат за гостите на хотела разнообразие от разкрасяващи и възстановителни процедури за лице и тяло. Там звук и картина се трансформират в преживяване, което ще ви накара да настръхнете – спирайки времето, освобождавайки емоциите и стреса.

Посетете Зоната за релакс на Хотел Дрийм*** и се уверете сами!