Начало | Контакти | English version| FACEBOOK

Релакс център

Дрийм - вашето мечтано място за почивка, вдъхновение и обновление.

Елате и разберете как ние можем да направим почивката Ви незабравима - ще се насладите на релаксиращи, терапевтични, тонизиращи и разкрасяващи терапии в атмосфера на ароматни свещи и приятна успокояваща музика. Ние комбинираме действието на съвременната апаратура за моделиране на тяло, изкуствата на източните ритуали, високият клас френска козметика и модерните продукти за маникюр и педикюр.

На нашите гости предлагаме закрит басейн, руска баня, сауна, масажи, вана за двама.

Руска баня
Насладете се на уникално преживяване в РУСКАТА БАНЯ НА ХОТЕЛ ДРИЙМ , а с приятели ще бъде още по-забавно! Богатото меню по традиционни руски рецепти и атмосферата гарантират незабравими моменти . Ползването на руската баня е платено . Минимум 4 човека група – цена на човек – 30 лева ,с включено меню. Цената не включва алкохол.

Записване на час

Препоръчваме Ви да си запишетете предварително час за посещение, така ще може да се насладите максимално на избраната от вас процедура или програма.

Отказване на посещение

Ако нямате възможност да дойдете в записания от вас час, ще сме благодарни да ни уведомите възможно най-рано, но не по-късно от 2 часа преди началото на процедурата. При отказ на резервация по-късно от 2 часа преди началото й ще дължите неустойка в размер на 50% от цената на заявената процедура, която ще бъде начислена към сметката на Вашата стая.

Допълнително възнаграждение

Всички цени в Релакс центъра са с включен 20% ДДС. В цените не е включен процент облужване. Възможността за допълнително възнаграждение зависи от вашето удовлетворение от съответната процедура или масажист.

Заповядайте в Дрийм и оставете релакс чувството да ви завладее!


Галерия »

Релакс зона - снимки!

Разгледайте..